• main-banner-germany

  GJERMANI REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Gjermani

Regjistroni varkën tuaj në Gjermani

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Gjermani, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Gjermani duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, barka, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Gjermani si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Gjermani.


Një varkë e regjistruar në Gjermani mund të ketë një vlerë më të lartë rishitje se një varkë e paregjistruar, pasi regjistrimi siguron prova të pronësisë dhe mund ta bëjë procesin e transaksionit më të qetë.

Regjistrimi gjerman është i vlefshëm për 5 vjet, dhe ne mund t'ju ofrojmë dokumentin e përkohshëm brenda 5-7 ditëve të punës. Normalisht, regjistrimi kërkon 3-5 javë për t'u përfunduar.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve gjermane.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Gjermani, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Dokumentet e formimit të kompanisë (nëse është e aplikueshme)

4) Certifikata e Ndërtuesit

5) Dëshmi sigurimi

6) Dëshmia e pagesës së TVSH-së

7) Certifikata e matjes (Për të konfirmuar matjet e varkës)

8) Dëshmi e aftësisë detare

9) Dëshmia e adresës

10) Dokumenti i fshirjes (nëse ka)

11) 2 foto me ngjyra të varkës

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Gjermani.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur